SOLICITATI O OFERTA

Completati formular si o sa fiti contactat in cel mai scurt timp !

PRODUCATOR DE CONTAINERE
MODULARE

PENTRU TOTI CLIENTII NOI

Containere modulare

Constructiile realizate din containere modulare sunt perfecte ca locuinte permanente, case de vacanta la mare sau la munte, cabane turistice in campinguri, sedii de firma, etc.

Dmt-containers.ro este o societate romaneasca, formata dintr-o echipa tanara si profesionista ce ofera atentie maxima cerintelor clientului si detaliilor in execurarea containerelor.

 

Infiintata in anul 2011 ce are ca obiectiv de activitate principal producerea si comercializarea de containere modulare locuibile sau a containerelor monobloc pentru diferite tipuri de utilizari si a ajuns sa ocupe un loc important pe piata producatorilor in jud. Galati si in Romania.

 

Constructiile din containere sunt o optiune tot mai utilizata nu doar in constructii, datorita timpului scurt de realizare, a designului placut ce le incadreaza cu usurinta in orice decor, a lipsei necesitatii de autorizatii si mai ales a usurintei de relocare.
CONSTRUCTII CONTAINERE MODULARE

Cele mai uzuale contructii din containere sunt..

Containere monobloc

Sunt cele mai folosite si raspandite containere datorita flexibilitatii in configurearea si utilarea spatiului construit, facilitand utilizarea acestora in diverse domenii de activitate.

Acestora li se adauga si usurinta de relocare, datorita structurii monobloc care se foloseste ca o singura unitate, nefacand pereche cu un alt container, eliminandu-se procesele de montare si demontare din timpul relocarii.

La containere locuit monobloc avem urmatoarele dimensiuni disponibile:

1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m
2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m
3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m
4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m
5. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m
6. Lungime/Latime/Inaltime: 12m/2.4m/2.7m

Containere Modulare

Sunt destinate folosirii in ansambluri, putand fi unite intre ele si astfel extinzandu-se suprafata spatiului de construit pentru P sau P+1.

Aceste constructii sunt destinate amplasarii pe perioade lungi sau cu caracter permanent.

-Modulele, in general, sunt alcatuite dintr-o structura metalica cu materiale ce au grosimi cuprinse intre 3 si 12 mm.
-Posibilitatea montarii si demontarii usoare a modulului fac din acesta un produs usor si ieftin de transportat 
-Atat planseul cat si acoperisul sunt imbinate in piese de colt, conform cu normele ISO de constructie a containerelor..

Containere Depozitare

Practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat, sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii. Containerele de depozitare sunt cea mai buna alegere cand vine vorba de spatii mobile (sau fixe) de depozitare. Sustinute de un design placut, se incadreaza cu usurinta in orice decor, atat casnic, dar mai ales in constructii, oferind o imagine indrazneata santierelor clasice.

Cabine Paza

Sunt construite nu doar pentru utiliate, ci si pentru confortul celor care le intrebuinteaza. Pentru a acoperi nevoile clientilor, producem trei dimensiuni pentru cabinele de paza.

STRUCTURA REZISTENTA

structura este durabilă şi prietenoasă cu mediul înconjurător si rezistenta in caz de cutremur sau intemperii.

CONFIGURABILE

pot fi configurate şi îmbinate într-o multime de variantre in functie de dorinta clientului.

Arhitectura moderna

Nu trebuie sa va limitati la un anumit proiect. Daca doriti ceva unic, designerii si arhitectii nostri vor transpune in realitate casa pe care o doriti.

INTERIOR-CONTAINER-modular

CONTAINERELE SUNT SOLUTIA VIITORULUI

Inceperea unei afaceri poate parea o mare bataie de cap mai ales cand la inceput de drum si nu ai spatiul si timpul necesar

Usor de fabricat,utile,estetice usor de montat si de mutat !

Vindem containere modulare facute pe comanda sau din stocul existent.Containerele se pot unii intre ele creându-se spatii ce pot servi ca si cladire containere de birouri , cantine,gradinite,un loc temporar pentru santierele in lucru sau unul permanent.

De asemenea din containere se pot face case,rapid,util si fara batai de cap pentru obtinerea autorizatilor necesare construirii unei case in stil traditional.

REVIEWS

Aveti alaturat cateva parereri ale colaboratorilor despre experienta pe care au avuto cu firma noastra, cu care ne mandrim si dorim sa vi le facem cunoscute.
  • Am colaborat cu dmt-containers si recomand cu mare placere pentru seriozitatea de care au dat dovata, pentru standardele inalte la care lucreaza, pentru rapiditatea cu care lucreaza si calitatea materialelor. Echipa profesionista !
    Dan Matei, Client Containere modular

containere pentru toate domeniile de utilizare

container sanitar mixt

container frigorific

container vestiar

container garaj

INTREBARI FREGVENTE

In principiu, daca iti aduci in curte un container si il asezi direct pe pamant, poti scapa de grija hartiilor, desi chiar si in acest caz este posibil sa ai nevoie de o autorizatie de amplasare. Insa pentru a putea incheia contract cu furnizorii de utilitati (apa, gaze, curent electric, canalizare etc.) lucrurile se complica, fiind nevoie de o autorizatie de constructie. Si in aceasta problema parerile sunt impartite, unii considerand ca o casuta construita din containere maritime nu are nevoie de autorizatii. Insa Legea nr. 50/1991 REPUBLICATA spune foarte clar urmatoarele:

Art. 3. – Autorizatia de construire se elibereaza pentru:

g) organizarea de tabere de corturi, casute sau de rulote;

h) lucrari de constructii cu caracter provizoriu: chioscuri, tonete, cabine, spatii de expunere situate pe caile si spatiile publice, corpuri si panouri de afisaj, firme si reclame, precum si anexele gospodaresti ale exploatatiilor agricole situate în extravilan.

Cu alte cuvinte, chiar daca vrei sa utilizezi un container doar in calitate de depozit pentru unelte (anexa gospodareasca), iti trebuie autorizatie de constructie. Un exemplu concret este si baraca din curtea noastra, pentru care a trebuit sa obtinem autorizatie de constructie si platim impozit anual, desi este o simpla fundatie cu stalpi din lemn si pereti din placi OSB in care ne pastram uneltele din gospodarie.

Tipul si calitatea solului din zona in care urmeaza sa se construiasca o casa din containere maritime poate influenta alegerea tipului de fundatie pe care vor fi amplasate modulele metalice, dar, in principiu, pentru stabilitate, este recomandata turnarea unei fundatii/postament. Vestea buna este ca greutatea mica a containerelor permite turnarea unei fundatii mai putin costisitoare, adica mai economice.

Exista insa si voci care sustin ca este suficient sa se astearna un pat de pietris peste care vin montate dale din beton. Stratul de pietris este menit sa impiedice infiltrarea apei in dalele de beton, protejandu-le de umiditate si pe ele, dar si modululele metalice fixate deasupra. De asemenea, in strainatate, multi aleg sa monteze containerele pe piloni metalici sau din beton armat, lasand un gol sub casa. Decizia iti apartine, insa cred ca cea mai sigura varianta ramane turnarea unei fundatii din beton, care nu trebuie sa fie adanca, asa cum se cere in cazul constructiilor din zidarie

Amplasarea containerelor pe suportul din beton, dupa uscarea acestuia, dureaza doar cateva ore, facandu-se cu ajutorul unei macarale. Daca te limitezi la un singur modul, lucrurile sunt extrem de simple si din acel moment poti trece la etapa de amenajare propriu zisa a viitoarei casute de vacanta, etapa care iti va lua timp si iti va consuma si cea mai mare parte a bugetului alocat.

In schimb, daca vrei sa obtii o locuinta mai mare, va trebui sa consumi ceva mai mult timp pentru fixarea si imbinarea acestora, decupand peretii dintre modulele alaturate. Daca stii sa sudezi, e bine sa stii ca acesta este momentul in care va trebui sa pui in aplicare aceasta abilitate, pentru a suda intre ele containerele metalice.

Dupa fixarea definitiva urmeaza decuparea golurilor pentru viitoarele usi si ferestre. In acest scop se pot folosi un flex/ferastrau circular sau un aparat de taiere cu plasma. Dimensiunea ferestrelor este dictata de preferintele fiecarui proprietar, insa as vrea sa subliniez ca, pentru un confort vizual ridicat, ar fi indicat sa se opteze pentru portiuni vitrate cat mai mari, mai ales in cazul modulelor mici, cu inaltimea de doar 2,59 metri. Explicatia este simpla: tavanul destul de jos (nu uita ca inaltimea acestuia va scadea si mai mult dupa aplicarea stratului termoizolator) poate induce senzatia de apasare sau claustrare, care poate fi inlaturata cu ajutorul unor ferestre mari.

Daca vei folosi doua sau mai multe containere, in acest moment va trebui sa stii deja cum vrei sa compartimentezi interiorul viitoarei case, montand niste cadre metalice sau din lemn care vor servi drept pereti despartitori.

Tot acum este momentul constructiei acoperisului care poate fi realizat, din nou, in functie de preferinte. Pentru o casa de vacanta in care nu se va locui permanent, merge si un acoperis simplu, intr-o singura apa.

Inainte de a trece de la termoizolarea casei construite din containere maritime trebuie trasate si montate circuitul electric si celelalte instalatii necesare. Daca nu stapanesti bine acest domeniu, apeleaza la un electrician priceput care sa execute o lucrare ca la carte si mai ales sigura. Stii si tu ca nu e de joaca cu partea electrica.

ECHIPA

dmt-containers.ro

Fie ca aveti nevoie temporar sau permanent, noi va oferim solutia completa de spatiu cu o gama complexa de servicii conexe, perfect functionala intr-un timp foarte scurt, la cele mai inalte standarde de calitate.

Prin “Servicii la 360°” va oferim proiectul la cheie si management dupa livrare: asamblam diferite configuratii de containere si apoi le personalizam cu mobilier, echipamente si toate accesoriile si serviciile necesare pentru ca dumneavoastra sa va desfasurati activitatea in cele mai bune conditii. Solutia finala contine cele mai bune practici alaturi de experienta noastra.

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Vrancea

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Valcea

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Vaslui

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Tulcea

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Timis

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Teleorman

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Suceava

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Sibiu

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Salaj

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Satu Mare

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Prahova

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Olt

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Neamt

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Mures

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Mehedinti

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Maramures

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Ilfov

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Iasi

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Ialomita

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare Hunedoara

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Harghita

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Gorj

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Giurgiu

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Galati

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Dolj

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Dambovita

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Covasna

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Constanta

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Cluj

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Caras-Severin

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Buzau

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Braila

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Brasov

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Bistrita-Nasaud

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Botosani

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Bihor

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Bacau

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Arges

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Arad

Read more +31 ianuarie 2019 By admin in Containere de vanzare

Containere modulare de vanzare in Alba

Containere de Vanzare in toate localitatile tarii la pret de producator

Compania noastra se distinge prin atentia deosebita cu care abordeaza fiecare proiect , indiferent de marimea acestuia

TOP