Containere in Tulcea

/ / Containere ModulareContainere modulare si monobloc la vanzare in Tulcea la preturi mici. Va oferim din stoc sau la comanda orice model necesar dumneavoastra la cea mai buna calitate. Comanda acum si beneficiezi de livrare rapida!

Containere birou, in santier sau de locuit in Tulcea

Containere modulare sau monobloc la preturi de producator in Tulcea

Producem, vindem, inchiriem si livram containere modulare sau monobloc in Tulcea la cele mai convenabile preturi pentru santier, birouri sau de locuit respectand standardele ISO si tinand cont de nevoile si dorintele clientului nostru.

Tipurile de container pe care le comercializam pot avea rol de: bucatarie, dormitor, saniter, birou, paza, sala de mese, vestiar, locuinta temporara, adapost in caz de calamnitate, campus, sau alt tip de container, in functie de cerinte si sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate: metal, PVC, termopan.

Oferim containere de calitate superioara, sigure, cu usa exterioara anti efractie fabricata din metal rezistent, la care ferestrele pot fi dispuse pe toate partile. Realizate din termopan cu sistem de deschidere oscilobatanta si cu instalatii electrice complete, aparate de climatizare si covoare din PVC speciale pentru trafic greu si intens.

Containere modulare pentru birouri sau santier cu dotari complete si perfect functionale la livrare

Costurile pentru containerele modulare disponibile si in judetul Tulcea sunt mici in comparatie cu solutii alternative de amenajare/inchiriere spatii. In cazul colaborarilor de amploare cu o cantitate mare, preturile pentru inchiriere sau vanzare pot fi negociate. In functie de particularitatile clientului, firma noastra asambleaza containere modulare simple sau complexe, cu suprafete mici sau cu suprafete mari, supraetajate si pot avea scara exterioara cu trepte si podest placate cu tabla de aluminiu. In functie de dorintele clientului, se pot adauga diverse dotari, dimensiuni si compartimentari.

Toate containerele din gama modulara sunt complet termoizolate, atat pardoseala cat si peretii si acoperisul.

Containere de locuit in Tulcea

Oferim cele mai bune solutii pentru locuinte mobile, rapid de instalat si folosit, la cele mai bune preturi. Containere de locuit realizate din containere modulare la Tulcea cu tot ceea ce aveti nevoie instalat, rapid si de calitate.

Firma noastra vinde containere la preturi fixe, stabilite la inceput, consemnate in contractul de inchiriere/vanzare si care nu sufera majorari neprevazute pe parcursul colaborarii. Containerele modulare din metal pe care firma noastra le vinde sau inchiriaza pot fi concepute respectand orice fel de dimensiune sau plan atipic convenit impreuna cu clientul. In functie de cerinte si complexitatea solicitata, realizarea poate dura intre 3 si 14 de zile lucratoare, termenul de executie fiind comunicat clientului de la inceput.

Iata care sunt cele mai comune dimensiuni solicitate: 
1. L = 6000; l=2430; H=2550

2. L = 5000; l=2430; H=2550

3. L = 3000; l=2430; H=2550

Daca doriti sa cumparati containere in Tulcea beneficiind de calitate inalta la preturi de producator va rugam sa ne contactati la telefon: 0747 879 259 

sau pe email: office@dmt-containers.roLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *