Infiintata in anul 2011 ce are ca obiectiv de activitate principal producerea si comercializarea de containere modulare locuibile sau a containerelor monobloc pentru diferite tipuri de utilizari si a ajuns sa ocupe un loc important pe piata producatorilor in jud. Galati si in intreaga Romanie.

Va punem la dispozitie o gama variata de produse si servicii, incepind cu proiectarea, logistica si construirea de containere pentru organizare de santier, container birou, container vestiar, containere pentru locuit, case de vacanta si pentru locuit din containere dar si alte constructii din containere.

Calitatea produselor este ridicata, si putem spune ca oferim un raport calitate/pret cel mai bun de pe piata. Calitatea produselor nostre este atestata si de certificarile ISO pe care societatea noastra le are, respectiv ISO 9001; ISO 14001 si OHSAS 18001

Ne mandrim cu faptul ca oferim cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Containerele metalice modulare sau monobloc pe care le comercializam au preturi de producator. Preturile se pot negocia atunci cand volumul de containere  este unul important.