SOLICITATI O OFERTA

Completati formular si o sa fiti contactat in cel mai scurt timp !

Despre

Societatea noastra va ofera o gama variata de containere adaptate atat pentru folosinta in santier cat si pentru locuit

Povestea noastra...

Infiintata din anul 20011, am reusit dea lungul timpului sa oferim clientilor lucrari si servicii calitative, printre care enumeram: containere ,containere de santier, containere modulare, containere de locuit, panouri sandwich cu spuma poliuretanica dar si altele.

Va punem la dispozitie o gama variata de produse si servicii, incepind cu proiectarea, logistica si construirea de containere pentru organizare de santier, container birou, container vestiar, containere pentru locuit, case de vacanta si pentru locuit din containere dar si alte constructii din containere.

Echipa profesionista

Firma noastra are sediul in Galati si din anul 2011 de cand si-a inceput activitatea pana in prezent a pus la dispozitia clientilor containere de cea mai buna calitate.In momentul de fata, firma ocupa un loc important in domeniul fabricarii si comercializarii containerelor modulare si a produselor derivate din acestea, indiferent de complexitatea sau destinatia lor : containere metalice modulare si monobloc

Calitatea produselor este ridicata, si putem spune ca oferim un raport calitate/pret cel mai bun de pe piata. Calitatea produselor nostre este atestata si de certificarile ISO pe care societatea noastra le are, respectiv ISO 9001; ISO 14001 si OHSAS 18001

Ne mandrim cu faptul ca oferim cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Containerele metalice modulare sau monobloc pe care le comercializam au preturi de producator. Preturile se pot negocia atunci cand volumul de containere  este unul important.

TESTIMONIALE

Am colaborat cu dmt-containers.ro si recomand cu mare placere pentru seriozitatea de care au dat dovata, pentru standardele inalte la care lucreaza, pentru rapiditatea cu care lucreaza si calitatea materialelor. Echipa profesionista !

Andreea Matei

Client

Containere de Vanzare in toate localitatile tarii la pret de producator

Compania noastra se distinge prin atentia deosebita cu care abordeaza fiecare proiect , indiferent de marimea acestuia

CONTAINERE DMT-CONTAINERS

Containerele modulare pe care le fabricam si comercializam pot fi echipate partial sau complet pentru desfasurarea optima a activitatii pentru care sunt create, in functie de necesitatile clientului.

CONTAINERE PENTRU BIROU

CONTAINERE PENTRU DEPOZIT

CONTAINERE DE LOCUIT

CONTAINERE SEDII FIRME

CONTAINERE MAGAZIN

CONTAINERE SCOLI

CONTAINERE ATELIER LUCRU

CONTAINERE HOTEL

CONTAINERE RESTAURANT

CONTAINERE LOCUINTA VACANTA

Solutii personalizate.

Solutii pentru containere personalizate in functie de nevoile fiecarui client.

Calitate

Oferim clientilor garantia calitatii si mentenanta produselor in timp

Consultanta

Consultanta tehnica pentru containere tehnice cu calcule de rezistenta.

INTREBARI FREGVENTE

In principiu, daca iti aduci in curte un container si il asezi direct pe pamant, poti scapa de grija hartiilor, desi chiar si in acest caz este posibil sa ai nevoie de o autorizatie de amplasare. Insa pentru a putea incheia contract cu furnizorii de utilitati (apa, gaze, curent electric, canalizare etc.) lucrurile se complica, fiind nevoie de o autorizatie de constructie. Si in aceasta problema parerile sunt impartite, unii considerand ca o casuta construita din containere maritime nu are nevoie de autorizatii. Insa Legea nr. 50/1991 REPUBLICATA spune foarte clar urmatoarele:

Art. 3. – Autorizatia de construire se elibereaza pentru:

g) organizarea de tabere de corturi, casute sau de rulote;

h) lucrari de constructii cu caracter provizoriu: chioscuri, tonete, cabine, spatii de expunere situate pe caile si spatiile publice, corpuri si panouri de afisaj, firme si reclame, precum si anexele gospodaresti ale exploatatiilor agricole situate în extravilan.

Cu alte cuvinte, chiar daca vrei sa utilizezi un container doar in calitate de depozit pentru unelte (anexa gospodareasca), iti trebuie autorizatie de constructie. Un exemplu concret este si baraca din curtea noastra, pentru care a trebuit sa obtinem autorizatie de constructie si platim impozit anual, desi este o simpla fundatie cu stalpi din lemn si pereti din placi OSB in care ne pastram uneltele din gospodarie.

Tipul si calitatea solului din zona in care urmeaza sa se construiasca o casa din containere maritime poate influenta alegerea tipului de fundatie pe care vor fi amplasate modulele metalice, dar, in principiu, pentru stabilitate, este recomandata turnarea unei fundatii/postament. Vestea buna este ca greutatea mica a containerelor permite turnarea unei fundatii mai putin costisitoare, adica mai economice.

Exista insa si voci care sustin ca este suficient sa se astearna un pat de pietris peste care vin montate dale din beton. Stratul de pietris este menit sa impiedice infiltrarea apei in dalele de beton, protejandu-le de umiditate si pe ele, dar si modululele metalice fixate deasupra. De asemenea, in strainatate, multi aleg sa monteze containerele pe piloni metalici sau din beton armat, lasand un gol sub casa. Decizia iti apartine, insa cred ca cea mai sigura varianta ramane turnarea unei fundatii din beton, care nu trebuie sa fie adanca, asa cum se cere in cazul constructiilor din zidarie

Amplasarea containerelor pe suportul din beton, dupa uscarea acestuia, dureaza doar cateva ore, facandu-se cu ajutorul unei macarale. Daca te limitezi la un singur modul, lucrurile sunt extrem de simple si din acel moment poti trece la etapa de amenajare propriu zisa a viitoarei casute de vacanta, etapa care iti va lua timp si iti va consuma si cea mai mare parte a bugetului alocat.

In schimb, daca vrei sa obtii o locuinta mai mare, va trebui sa consumi ceva mai mult timp pentru fixarea si imbinarea acestora, decupand peretii dintre modulele alaturate. Daca stii sa sudezi, e bine sa stii ca acesta este momentul in care va trebui sa pui in aplicare aceasta abilitate, pentru a suda intre ele containerele metalice.

Dupa fixarea definitiva urmeaza decuparea golurilor pentru viitoarele usi si ferestre. In acest scop se pot folosi un flex/ferastrau circular sau un aparat de taiere cu plasma. Dimensiunea ferestrelor este dictata de preferintele fiecarui proprietar, insa as vrea sa subliniez ca, pentru un confort vizual ridicat, ar fi indicat sa se opteze pentru portiuni vitrate cat mai mari, mai ales in cazul modulelor mici, cu inaltimea de doar 2,59 metri. Explicatia este simpla: tavanul destul de jos (nu uita ca inaltimea acestuia va scadea si mai mult dupa aplicarea stratului termoizolator) poate induce senzatia de apasare sau claustrare, care poate fi inlaturata cu ajutorul unor ferestre mari.

Daca vei folosi doua sau mai multe containere, in acest moment va trebui sa stii deja cum vrei sa compartimentezi interiorul viitoarei case, montand niste cadre metalice sau din lemn care vor servi drept pereti despartitori.

Tot acum este momentul constructiei acoperisului care poate fi realizat, din nou, in functie de preferinte. Pentru o casa de vacanta in care nu se va locui permanent, merge si un acoperis simplu, intr-o singura apa.

Inainte de a trece de la termoizolarea casei construite din containere maritime trebuie trasate si montate circuitul electric si celelalte instalatii necesare. Daca nu stapanesti bine acest domeniu, apeleaza la un electrician priceput care sa execute o lucrare ca la carte si mai ales sigura. Stii si tu ca nu e de joaca cu partea electrica.

Doriti o oferta personalizata ?

TOP